dinsdag 11 mei 2010

voor de eerste keer een kaart met distress inkt.


mijn eerste kaart met distress inkt. Als je gewoon bent van veel copic kleuren te hebben, zit je even met je handen in het haar. Met de weinige kleuren die ik al heb dan toch maar een gok gewaagd. Zoals jullie kunnen zien was de inkt uitgelopen aan Tilda haar linkerzak. Ik heb dan met zwarte stift er een kantje op getekend om het te verdoezelen. Het papier is van SU, sending love specialty. Er zitten overal glitters op.

kaartje voor iemand die afstudeerd.De zoon van onze vrienden die in Amerika wonen, studeert af. Daar wordt dit heel hard gevierd. Zij maken een aankondiging zoals wij bij een bruiloft en die versturen ze naar vrienden en familie.
Ik wou dan ook een speciale kaart maken voor hem. Ik heb op de cardstock met versamark gestempeld met stempels van art impression. Het uiltje is van Marianne design en heb ik ingekleurd met copics.
De envelop heb ik een persoonlijke tint gegeven met onderaan de stempels te laten terug komen die je in de kaart vindt.

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com