zondag 24 oktober 2010

uitslag candy


Allereerst wil ik iedereen bedanken die me een kaart heeft gestuurd of me via mijn blog of mail wensen heeft gestuurd. Ik heb echt mooie kaarten gekregen. Mijn echtgenoot heeft het niet gemakkelijk gehad om te kiezen. Uiteindelijk lagen er nog 4 kaarten.Ik laat hem hier zelf aan het woord.

Beste "Candi"daten.  Stel u voor, dat ge zo'n grote verzameling mooie kaarten, voorgeschoteld krijgt op het einde van uw middagmaal.  Je zal wel voor minder verteringsproblemen krijgen, zeker als u eigen vrouw er bij vertelt, dat ge er één moet uitkiezen die dan de winnaar is.
Daar ik zelf hobbymatig bezig ben en steeds het zelf zo goed mogelijk wil doen, kan ik u vertellen, dat ik liever op dat moment elders had willen zijn.
Ik begrijp maar al te best dat allen meer dan hun inzet hebben gegeven om een mooie kaart neer te zetten.
Voor mij zijn ze allemaal meer dan de moeite waard, maar ja er kan er maar één de winnaar zijn.
Daarom dames; Keep the good works up".
Grtz. Gino

En dan nu de winnaar: Natacha. Kan je me je adres bezorgen aub?
Margo, Chiara en Monique krijgen van mij een envelopje met afdrukjes opgestuurd.
Nog een prettige zondag

kaarten voor A Sisters Hope


Bij Annette's creafarm loopt een actie. Je kan deze foto downloaden en daar een kaart van maken voor A Sisters Hope. Annette stuurt deze door en deze worden dan verkocht. Hoe meer kaarten we maken hoe meer geld er is voor het kankerfonds! Deze twee heb ik gemaakt.

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com