donderdag 19 april 2012

lintjeshanger aangekomen!

Eindelijk is mijn lintjeshanger aangekomen. Maar, hij is nogal breed uitgevallen en in mijn kleine kamer kon ik hem aan de muur niet kwijt! Dus na overleg met mijn echtgenoot maar bovenaan mijn rek vastgemaakt. Dank u Gino.
Ik ben momenteel niet in staat om te knutselen, ik heb arthrose in beide duimen en heb spuiten gekregen in beide polsen. Rechts kan ik nog bijna niets doen met mijn duim.Vanmiddag moet ik braces gaan kopen bij de bandagist. Hopelijk lukt het me om nadien iets te doen. (want links typen is niet zo gemakkelijk).
Nu even over mijn nieuwe aanwinst. Alle lintjes leg je in de bak erboven en je kan gewoon de lengte die je nodig hebt afknippen. Ook zijn er onderaan allerlei kleine knijpertjes die stukjes lint kunnen bevestigen. Ik ben héél blij met mijn aanwinst.
Nog een fijne donderdag,
Chantal

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com