zondag 17 juli 2016

Tim Holtz clock


Gisteren is Nora mijn vriendin en hobbymaatje geweest en samen hebben we een TH klok versierd. Niet zo gemakkelijk, wat en hoe beginnen? Wat zetten we erin, doen we er iets op? Kortom allemaal vragen die we eerst moesten beantwoord hebben. Dus gingen we aan de slag. Eerst de klok helemaal 2 keer met gesso beschildert. Nadien gespoten met grijze distress. Ook wat crackle aangebracht. Nadien met distress wat bij gewerkt.
Volgende stap was stempelen , hier en daar een kleine touch geven.
Daarna kwam de achterkant aan de beurt. Met scrapbookpapier een cirkel gesneden en deze erop gekleefd. Bewerkt met distress, vintage photo. De emblishments erop gezet.
Het glas weer in de klok gezet en beginnen aankleden. Moeilijk want het blijft niet staan, dus geduld is hier op zijn plaats. Al bij al een leuke project en een zalige dag met veel qualitytime.
Nog een fijne zondag Chantal

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com