maandag 13 oktober 2014

stampin up uil pons

Goedmorgend allemaal. Hoop dat jullie een fijn weekend hadden? Gisterenavond iets heel raars mee gemaakt. Mijn ipad deed heel vreemd. Ik kan niet meer op internet. Volledig geblokkeerd. Mijn echtgenoot heeft dan eraan gewerkt en uiteindelijk terug in orde gekomen. Maar vanmorgend sprak Rosita me aan en zei "weet je dat je blog weg is?" Enja hoor was geblokkerd. Ze hadden hem geprobeerd te hacken!!! IK zag dus dat blogger veiligheidsregels heeft en dat je daar een code kan aanvragen. Dus bij deze ik heb mijn blog terug. Zou het echt erg vinden als die weg zou zijn!
Dus sorry dames ik heb de woordverificatie er terug opgezet. Ga zo proberen even de spam weg te krijgen.
Nu over mijn kaartje. Ik heb op internet al een tijdje geleden verschillende kaarten gezien met de uilpons van stampin up. Dus nu hiermee een rendier gemaakt. IK ben momenteel aan het zoeken om mijn stukjes designpapier op te maken (krijg dit nooit op maar de intentie is er lol) Dus hier weer zo een stukje achter gedaan.
Nog een fijne maandag Chantal

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com