donderdag 2 december 2010

sneeuw!

Ik ben sinds 2 dagen ziek en mag niet buiten. Nu leuk is dat niet, maar als ik zie hoe het weer is vind ik het minder erg!
Het is momenteel min 6 graden en het blijft sneeuwen. Je ziet echt sporadisch iemand passeren. Hoop dat iedereen die op de baan moet er veilig geraakt.
Liefs en tot de volgende keer

13 opmerkingen:

Frea zei

Nou Chantal, beterschap. Hier ligt echt een cm. of 15. Het is geen doen om er met auto of anderzins op uit te gaan. Zo direct even te voet naar de super voor boodschappen maar verder kom ik vandaag ook niet hoor!! Groetjes, Frea

Nora zei

Veel beterschap!!

Anneke zei

Hoi Chantal,
Veel beterschap!! Hier is het ook nog hard aan het sneeuwen, er ligt hier al minstens 15 cm. Als ons kleine hondje Tipsy nu buiten gaat, zie je haar amper lopen :) haha... Groetjes Anneke

Monique zei

Veel beterschap!
Ik haat sneeuw als je erdoor moet met de auto!
groetjes
Monique

*Ellen* zei

heel veel beterschap, enne ik geef de voorkeur aan de zomer hoor brrrr vies weer dit

Lia zei

Hoi Chantal,

Hopenlijk ben je zaterdag wel goed opgeknapt, zou jammer zijn, maar inderdaad met dit weer is het niet erg om niet naar buiten te mogen.
Hier ziet het er ook zo uit...........
Ik ben geen fan van dit weer, zeker niet als ik er nog met de auto door moet.

Heel veel beterschap.

knufffels Lia

SCRAP TALK zei

Hoy Chantal,
Beterschap van ons hier!!!
Verzorg je goed.
B.t.w. hier ligt zo een 10 cm sneeuw en het verkeer is hier even druk. Wat doen jullie allemaal met werk, boodschappen enzo? We laten er de auto niet minder om staan. Dit weekend nog op bezoek bij ons mams, 200 km. heen en terug ;-))
Veilig rijden!
Fijne dag!
xxx
C.arine.

martina's kaartjes zei

Veel beterschap, zie maar dat je bent opgeknapt tegen zaterdag !! en inderdaad... 't is geen must om buiten te komen en zeker als je een uur bewaking moet doen omdat er 3 van de 6 collega's niet tijdig op het werk raken... brrrrr.
hopelijk ben je niet te ziek om nog lekker te knutselen...
groetjes, martina
x

Ira zei

Van harte beterschap meid, hoop dat je je weer gauw prettig voelt! Geniet maar van de sneeuwvlokjes buiten en ben maar blij dat je die kou niet hoeft te voelen :-)
Liefs, Ira

Cards by Jol zei

veel beterschap, dat je snel mag opknappen.

groetjes jolande

Marlieke zei

ja, het kan zeker mooie plaatjes opleveren die sneeuw. Ziek zijn is wat minder! Heel veel beterschap; ik hoop dat je snel weer opgeknapt bent!

Margo zei

Ik hoop dat je je al wat beter voelt !
Groetjes
Margo

Annemarie en Merit zei

beterschap. ja het een prachtige witte wereld ook hier alleen als je er door moet is het niet zoveel...

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com