donderdag 25 april 2013

haken en breien voor Poekie project


Mijn zus en vriendinnen zijn echt handig in het maken van diertjes. Deze mocht ik weer overhandigen aan het Poekie project! Deze diertjes worden aan kinderen gegeven die kanker hebben en langdurig in het ziekenhuis verblijven. Dus mensen als je kan haken of breien er zijn nooit teveel diertjes (spijtig genoeg)
Ikzelf heb het geprobeerd, maar mijn diertje ligt hier en volgens iedereen is het een beetje gehandicapt. Dus echt niet om cadeau te doen. Ik zal dus maar kaartjes blijven maken.
Nog zonnige groeten, Chantal

6 opmerkingen:

Poekie zei

Chantal, hartelijk bedankt voor je medewerking aan het Poekie-project!Super!!!! Volgende week nemen we weer vele knuffels mee naar het UZ Gent!

Groetjes, Saskia & Poekie :)

Anita Meijer zei

Ah wat zijn ze allemaal superschattig en wat super dat je ze aan dat goede doel weggeeft. Helaas kan ik je niet helpen want heb zelf ook geen kaas gegeten om zulke mooie diertjes te maken, dat lukt me echt niet.
Liefs van Anita

Christine zei

Ze zien er schattig uit! Een heel mooi initiatief is dit!
Liefs
Christine

Ira Huberts zei

Wat een geweldig mooi initiatief is dit Chantal! De diertjes zien er zo schattig uit, heerlijk wanneer ze een grote glimlach op zo'n lief kindersnoetje kunnen toveren, al is het maar eventjes... En sorry voor het ongemak op m'n blog en al je moeite hoor! Liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Rosina zei

Heel leuk om voor zo'n goed doel van die lieve beestjes te maken...
groetjes Rosina

martina's kaartjes zei

wat zijn ze lief ! heel erg mooi gemaakt ! top. het is ook niet aan mij besteed... maar de jouwe, gehandicapte... de kindjes kunnen leren dat niet alle diertjes / mensen perfect zijn ? =)
ach, toch weer top dat je dat doet !
grtjs, martina
x

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com