maandag 1 september 2014

bloghop arround the world!

ARTIST AROUND THE WORLD BLOGHOP

Vandaag neem ik deel aan een artsy bloghop. Ik ben vorige week gevraagd door Gerrina , die ik ken via Rosita toen we een keertje samen naar een workshop zijn gereden naar de Cartorij voor een dag workshop met Andy Skinner.  De bedoeling is om 4 vragen te beantwoorden en dan het stokje weer door te geven aan 1 tot  3 andere creatieve bloggers. Veel plezier met het lezen van waar ik zoal mee bezig ben.Over de bloghop:
De bloghop is in het Engels gestart maar er is besloten om in het Nederlands verder te gaan. Wel zo fijn want hierin kan ik mij beter uitdrukken. Ik ben één van de 2 dames die door Gerrina is gevraagd. Ik heb ook 2 dames kunnen motiveren om mee te doen en bereid gevonden om het stokje door te geven. Er zijn vier vragen te beantwoorden die ik hieronder zal proberen te beantwoorden.

1. Hoe werkt mijn creatieve proces?

Dat is zeer verschillend. Hangt enorm af van dag tot dag en welke materialen ik ga gebruiken. 
Ook of ik veel op de computer heb gezocht en daar inspiratie heb gevonden. 
Soms neem ik iets vast en weet ik al wat het ongeveer gaat worden. Maar het gebeurt ook dat ik iets in mijn hoofd heb en het helemaal niet op papier krijg. Herkenbaar?

2. Waarin verschilt mijn werk met dat van anderen?

Na jaren heb ik mijn eigen stijl gevonden. Kliederen met verf, het mag niet te voor gekauwd zijn. Heb ondertussen ook een gelliplate gekocht en daar kan je super achtergronden mee maken. Je hebt direct resultaat. Altijd mooie achtergronden. Alles kan je hiervoor gebruiken.
Verder gebruik ik veel alcoholinkt, stempels, acrylverf, embossingpoeder en heatthool. 


3. Waar ben ik op dit moment mee bezig?

Momenteel met alcoholinkt bezig. Ik heb speciaal voor deze bloghop foto's van de verschillende stadia gefotografeerd.

Ik vertrek met mijn gerief klaar te leggen wat voor deze kaart nodig is 
 

Deze keer verschillende alcoholinten, papier, blending solution, stempelinkt.


Eerste fase verschillende kleuren alcoholinkt op papier aanbrengen en drogen.

Tweede fase met penseel spetters blending aanbrengen, geeft wolkjes op je inkt. Derde fase stempels met versafine op je blad stempelen. 
Gebruikte stempels zijn van Tim Holtz en Dylusions.


Dit is het eindresultaat nu nog matten op zwart papier.4. Waarom doe ik wat ik doe?

Ik ben al heel veel jaren bezig met kaarten maken. Eerst was er 3D kaarten. Ndien was er al het stempelen maar heel éénvoudig! Toen ben ik naar Amerika beginnen reizen en ging er een hele wereld voor me open. Ik heb dus veel voorbeelden daarvan. We hebben door de jaren heen al veel hobbywinkels daar bezocht, altijd heel succesvol. (minder voor mijn budget lol) Dit jaar in juni zelfs naar een hobbybeurs in San Diego geweest. Wauw ben er nog van onder de indruk. Kortom leuk van overal indrukken te kunnen opdoen en te zien hoe je groeit door de jaren heen en zo een eigen stijl krijgt.Twee van hen hebben het stokje geaccepteerd en geven het stokje op 1 september verder door:

Hilde :  Haar ken ik al jaren. Mekaar via via ontmoet en het klikte direct. We hebben dezelfde interesses.  Zij maakt altijd heel mooie kaarten. Heel stijlvol en altijd mooi afgewerkt. Heeft veel oog voor detail.

Francisca : Ken ik door een zeer goede vriendin van mij. We kwamen een keertje op een workshop naast mekaar te zitten. Het klikte onmiddellijk. We wonen niet zo dicht bij mekaar, maar enkele keren per jaar zien we mekaar op workshops en gaan samen naar een aantal beurzen. Leuk om met haar te knutselen, durft buiten de lijnen te gaan wat mij enorm aanspreekt. 

Hopelijk brengen jullie een bezoekje aan hun blog?

Chantal

7 opmerkingen:

Erica ♥ zei

Wat een prachtig resultaat, heel mooi ☺
Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

Gerrina zei

Wat leuk om bij jou de antwoorden op de vragen te lezen; leer ik jou op het creatieve vlak weer wat beter kennen! Mooie post geworden! Liefs, Gerrina

Ellen zei

Gezellig om wat over jou te lezen!
Groetjes, Ellen

Unknown zei

Leuk om te lezen hoe jouw creatieve proces in zijn werk gaat Chantal! Liefs, Ira
Ira’s Crea Corner

Rosina zei

Heel leuk verhaal Chantal....en nu weten we meer van hoe creatief je te werk gaat, en al die prachtige kaartjes maakt.....die stempelwereld is voor mij nog helemaal nieuw....
maar ik bewonder het wel...wie weet .....ooit....

groetjes Rosina

yanmaneee zei

coach outlet
lebron 17
lebron 11
christian louboutin outlet
kd 12 shoes
calvin klein outlet
hermes belt
balenciaga
jordan sneakers
off white shoes

Unknown zei

my review hereblog find thisher comment is here Get More Infowhy not try here

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com