woensdag 2 december 2015

Kerst met distress


Deze kaarten heb ik gemaakt met distress en blokjes stempel als achtergrond. Nadien heb ik kerstbomen en tekst gestempeld. Om af te werken in zwarte stift rondom een lijn getrokken.
Ik heb gisteren de uitslag van mijn botscan gekregen. Ik heb een botinfarct. Als verpleegster nog nooit van gehoord; Kortom bot krijgt geen zuurstof en sterft af. Op 14 december gaan ze een knieprothese plaatsen. 7 dagen ziekenhuis en 3 manden revalidatie. Niet min dus, maar de enigste oplossing
Nog een fijne dag.
Chantal

4 opmerkingen:

Irene zei

Wat erg Chantal en dan ook nog onder het mes zo net voor de feestdagen maar je hebt geen keus lijkt me. Heel veel sterkte en tijdens het revalideren maar lekker freubelen als afleiding!
Ik heb even terug gekeken, je hebt schitterende kaarten gemaakt!

xx Irene

Els zei

Hele mooie kaarten Chantal maar wat lees ik nu dan, dat je geopereerd moet worden. Dat is nogal wat om een nieuwe knieprothese te krijgen en dan 3 maanden revalideren.
Lieve Chantal ik wens je veel sterkte en een voorspoedig herstel.
Groetjes, Els

Ellen zei

Wow, botinfarct! Klinkt heftig. Heel veel sterkte alvast, gaat vast een zware tijd worden.Kaarten zijn mooi.

Gerrina zei

Jesses Chantal op korte termijn dus weer onder het mes en nu wel heel ingrijpend! Heb er ook nog nooit van gehoord. Wens je een goede operatie en heel veel energie en kracht voor daarna met de revalidatie!
Vind deze en de pinguinkaarten weer heel mooi! Liefs, Gerrina

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com