zaterdag 16 januari 2016

Stampers sampler

Wat ben ik trots, mijn kaart is gepubliceerd in het amerikaans magazine Stampers sampler. Ik heb dus een gratis exemplaar toegestuurd gekregen. Dit is de eerste keer dat ik in een amerikaanse tijdschrift sta met een kaart. Best trots.
Ondertussen ben ik iets meer dan een week thuis en voel me elke dag beter worden. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar begin nu terug zin te krijgen om te knutselen.
Fijn weekend allemaal Chantal

11 opmerkingen:

Margo zei

Gefeliciteerd met je publicatie ! Helemmal top !!!!! Ga vandaag maar lekker aan de hobby en ik ben echt blij dat je weer beter slaapt en minder pijn hebt !
Groetjes
Margo

Anoniem zei

Gefeliciteerd!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Els zei

Erg leuk om te lezen dat je weer thuis bent en dat je weer zin krijgt om te knutselen.
Super dat je in dit magazine staat en de kaart is ook erg leuk.
Geniet van het knutselweekeinde.
Groetjes, Els

Rosina zei

Wat een eer Chantal om je kaartje in zo een Amerikaans blad te zien verschijnen...daar mag je echt trots op zijn...je gaat nog een internationale bekendheid worden...GEFELICITEERD ermee...en geniet er maar lekker van...

groetjes
Rosina

Marfien zei

Van harte gefeliciteerd met dit plaatsje in zo'n mooi blad. Geeft extra moed om het knutselen weer op te pakken

Rimmie zei

Hier mag je terecht super trots op zijn!
Gefeliciteerd met je plekje in dit blad!

Groetjes

Rimmie

Gerrina zei

Nogmaals gefeliciteerd! Vind het heel bijzonder! Fijn weekend verder!

Ellen zei

Wat bijzonder, een kaartje van jou in een Amerikaans tijdschrift! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?! Fijn dat het steeds wat beter met je gaat en dat je weer zin krijgt om te knutselen.

Creatiels zei

gefeliciteerd met deze publicatie, daar mag je echt tots op zijn. Wat fijn ook dat je weer thuis bent en beterschap voelt. Herstellen in je vertrouwde omgeving doet je altijd goed. Fijn ook dat je terug zin krijgt om te knutselen.
groetjes
Els

Diny zei

Hallo Chantal,
Van harte gefeliciteerd met deze publicatie....wat ontzettend leuk voor je! Ik heb net wat berichtjes terug gelezen en zag dat je geopereerd bent. Ik wens je heel veel beterschap en een goede revalidatie toe!
Groetjes Diny

Nancy zei

Hey Chantal,

Wat leuk, een verschijning in Amerika!! haha, geniet er van!!

Liefs,
Nancy


welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com