maandag 13 juni 2016

reis Portugal en vroeger naar huis!

We zijn op reis geweest naar Portugal, de laatste weken had ik dus alles op voorhand op mijn blog ingepland. Het was super weer, maar we zijn een week vroeger terug gekomen. Mijn echtgenoot heeft midden februari een uni knieprothese gehad en het gaat van kwaad naar erger. Kan bijna niet meer gaan en plooien. Dus verleden week botscan gehad. morgen de uitslag, maar heel waarschijnlijk is het een Sudeck. Dat ziet er helemaal niet goed uit!
Ik ben dus zelf veel gaan wandelen, hieronder wat foto's.


 OP zaterdag was er een lokale markt met verse vis. Oh wat zag dat er zalig uit! Ik heb me dan ook tegoed gedaan aan de verschillende vissen te proven!


5 opmerkingen:

Margo zei

Wat een prachtige foto's Chantal ! Dat ziet er heerlijk uit ! Veel beterschap voor je man !
Groetjes
Margo

Sarah zei

Wat een mooie natuurfoto' s!
Veel beterschap voor je man.

Ellen zei

Mooie foto's van een prachtig land! Echt balen dat jullie eerder naar huis moesten vanwege de gezondheid van je man. Klinkt niet goed, heel veel sterkte!

Nancy zei

Hey Chantal,

Niet fijn dat je jullie vakantie moest onderbreken. Veel succes verder voor Gino... Hoop mee op een goede afloop!

Liefs,
Nancy

Gerrina zei

Echt balen van de vakantie! Mooi die foto's! Nu maar hopen dat het snel weer beter gaat met je man! Sterkte! Groetjes, Gerrina

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com