zaterdag 22 oktober 2016

Round Robin

Allereerst iedereen bedankt die me een kaart heeft gestuurd. Helaas had de postbode gisteren niets bij, dus ik vermoed dat er maandag nog wel wat zal komen. Ik heb dus nog niet alles binnen. Dinsdag werk ik, maar dinsdagavond maak ik bekend wie de pakketjes heeft gewonnen; Het was een zalige dag, hele lekkere gebakjes gegeten en met vriendinnen geknutseld. Wat moet een mens nog meer op zijn verjaardag....
Deze journal paginas zijn mijn tweede inzending voor de Round Robin waar ik al eerder over sprak. Opdracht was gebruik een tag. Ik vond het super om het te maken.
Fijn weekend Chantal
 

3 opmerkingen:

Petra L zei

Wat goed te lezen dat je een fijne verjaardag hebt gehad. Jammer dan je nog niet alle post hebt gehad. Misschien vandaag nog?

Mooi deze journaal pagina's :-)

Lieve groet, Petra

Nancy Soetaert zei

jammer dat je nog niet al je verjaardagspost ontvangen hebt, maar dan heb je volgende week nog wat langer verjaardagsplezier hé!
Jouw labelcrea is weer schitterend gemaakt! jaloers!!!
fijn weekend
nancy

Ellen zei

Dat klinkt als een hele goede verjaardag: taart, vriendinnen en knutselen. Natuurlijk nog van harte gefeliciteerd! Je journaal pagina's zijn erg geslaagd. Tagjes zijn altijd leuk om te gebruiken, hè?!

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com