maandag 2 september 2019

Workshop Dyan ReaveleyHallo allemaal,

Vandaag geen gewone kaart. Ik ben met mijn vriendin Nora dit voorbije weekend workshops gaan volgen bij Dyan Reaveley in haar winkel in Engeland.

Oh wat hebben we genoten.

We hebben boekjes gemaakt de eerste dag. Hieronder wat foto's.

We vertrokken van cardstock en moesten daar een boekje van maken.

Wat hebben we veel geleerd. Morgen komen er nog meer foto’s

5 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat gááf, even naar Engeland een workshop volgen hihi. Het ziet er uit als een kunstwerk Chantal en wat leuk dat je nieuwe dingen bij hebt geleerd. Ik ben benieuwd naar het vervolg.
Lieve groetjes Miranda

Margreet zei

Dat ziet er gaaf uit zeg! Ben benieuwd naar de rest.
xxx Margreet

Gerrina zei

Dat ziet er mooi uit! Gaaf dat jullie geweest zijn en gaaf dat je hebt kunnen zien hoe zij werkt; zit al;tijd weer wat tussen dat anders én leuk is... Dus de moeite waard geweest?
Uiteindelijk niets meer voor de AS gemaakt; gewoon te warm! Dat en dat je in de vakantie je project af moet hebben nekt me elk jaar (sinds het in aug. binnen moet zijn heb ik niet meer mee gedaan). Wie weet begin ik deze maand aan die voor het jaar erop... Groetjes, Gerrina

Marfien zei

Wat leuk om samen deze workshop te kunnen doen en zo van je pensioen te kunnen genieten, je hoeft immers niet op tijd terug te zijn . . .

!neke zei

Super gaaf !
Dat was genieten !

welkom op mijn blog

Mijn foto
Ik ben al enkele jaren bezig met kaarten maken, eerst stempelen, zeer eenvoudig. Nadien 3D kaarten, nu combinatie van stempelen en scrapbooking. Ben getrouwd, geen kinderen en werk in een ziekenhuis als verpleegkundige. email : changi90@gmail.com